Medlemsansökan - Falkenbergs MK - IdrottOnline Klubb

Medlemsansökan

Välkommen som medlem i Falkenbergs Motorklubb.

FMK är öppen för alla som uppfyller föreningens stadgar om medlemskap. FMK skall verka för att fler tävlingsförare blir medlemmar samt lägga speciell vikt vid att ungdomar blir medlemmar.

Medlemsavgift i Falkenbergs Motorklubb
300:- vuxna(över 18 år)
50:- Junior under 18 år
500:- familj

Fyll i medlemsansökan och skicka in. Styrelsen behandlar ansökan om medlemskap.

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter